Wat als ik een event wil organiseren, middenin de natuur?

Wil je uit de muren van je culturele werking breken? Wil je te gast zijn in de natuur? Onze experten hebben inzichten en tips voor jou klaar. Want de natuur mag nooit het slachtoffer zijn van wat je organiseert. Wél een evenwaardige partner. Welke organisaties moet je kennen? Wat zegt de wet? Hoe ervaart het publiek het? 

Heb je een concreet idee of nog slechts een vage droom: na deze sessie weet jij in welke valkuilen je beter niet trapt en hoe je het concreet kunt aanpakken.

Van wie krijg je tips?

Bert De Somviele

Bert De Somviele is bio-ingenieur land- en bosbeheer en werkt al meer dan 20 jaar bij BOS+, waarvan de laatste 15 jaar als directeur. BOS+ is een Vlaamse ngo die zich specifiek op de bescherming, het beheer en de uitbreiding van bossen en bomen richt, en dit zowel in Vlaanderen als in een aantal landen in Zuid-Amerika en Afrika. 

Hannah Dermaux

Hannah Dermaux is binnen Natuurinvest verantwoordelijk voor alle evenementen, groot en klein, die plaatsvinden binnen de natuurgebieden van het Agentschap voor Natuur en Bos. Als coördinator staat ze tussen de natuurbeheerders en aanvragers in.

Koi Persyn

Koi Persyn is een curator gevestigd in Brussel. Tijdens zijn opleiding richtte Persyn een drie jaar durend residentieprogramma in Het Paviljoen in Gent op en co-cureerde hij dit. Zijn gecureerde projecten richten zich op procesmatige, experimentele, collectieve en hybride praktijken binnen openlucht- en/of locatiegevoelige tentoonstellingen die vaak de complexiteit van de openbare ruimte onderzoeken. Koi is ook curator voor Publiek Park van Grenswerk waar openbare parken en stadstuinen dienen als tentoonstellingsruimten voor hedendaagse kunstenaarspraktijken en kunsthistorische narratieven.

Verbindende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.