THEMA


In 2024 hebben we iets te vieren.

5 jaar OP/TIL. 5 jaar samenwerken over de grenzen van gemeenten, sectoren en disciplines heen.

Samen met ons ‘netwerk van grensverleggers’ stelden we een verbeeldend en interactief programma samen.

Via verhalen en cases leer je de ingrediënten voor grensverleggend samenwerken kennen.

Wanneer?

Donderdag 10 oktober 2024, van 9.30 u. (ontvangst vanaf 9.00 u.) tot 18.00 u.

Voor wie?

Voor cultuurmakers mét lef — medewerkers van cultuur- en gemeenschapscentra, bibliotheken, diensten cultuur en vrije tijd, intergemeentelijke samenwerkingsverbanden cultuur, culturele en jeugdactoren, verbonden aan kunsten, cultureel erfgoed, circuskunsten, amateurkunsten, sociaal-cultureel volwassenenwerk en jeugdwerk uit Vlaanderen of Brussel, de culturele bovenbouw …   of wie gelooft in grensverleggend samenwerken met de cultuursector.

Hoe?

Schrijf je in voor het hele programma of voor een deel ervan.

Kies je sessies op de dag zelf, op 10 oktober 2024. Jij bepaalt waar je binnenwandelt, actief deelneemt of eens komt proeven.

De komende maanden geven we beetje bij beetje de namen van de sprekers prijs. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, of volg onze socials voor de meest recente informatie.

Prijs?

Deze inspiratie- en netwerkdag is gratis. Inschrijven is verplicht.

Kan je toch niet komen? OP/TIL werkt met een no show fee. Als je niet of na 27 september annuleert, betaal je de kosten voor catering (50 euro). Annuleren kan per mail naar info@cultuuroptil.be.

Waar?

La Tricoterie
Théodore Verhaegenstraat 158
1060 Brussel (Sint-Gillis)

Hoe bereik je La Tricoterie?

We moedigen je aan om duurzaam vervoer te kiezen. Plan vooraf goed je reis naar La Tricoterie. 

Je kan vanaf het treinstation Brussel-Zuid (uitgang 5, richting Fonsnylaan) te voet (13 min.), met de fiets (5 min.), met de MIVB-bus of met de tram (10 min.) naar La Tricoterie gaan (zie website voor praktische info). 

Te voet of met de fiets

Neem eventueel een fiets aan het VILLO-punt aan het Zuidstation

Ga vanuit het station rechts en volg de Fonsnylaan tot aan de eerste lichten. Steek de Fonsnylaan over en neem de Théodore Verhaegenstraat. Stap of fiets de Théodore Verhaegenstraat omhoog tot aan nummer 158.

Er is een fietsenstalling voor La Tricoterie en aan het Bethlehemplein, 1060 Sint-Gillis. Op het Bethlehemplein is er ook een VILLO-punt.

Met de tram of de bus

Neem bus 50 richting Lot Station of bus 49 richting Simonis. Beide vertrekken aan het Zuidstation, onder de brug. Stap af aan halte Koning. Wandel nog 5 min. tot aan La Tricoterie.

Of neem tram 81 richting Montgomery. Deze vertrekt aan het Zuidstation, onder de brug. Stap tot aan halte Bethlehem (vlak aan La Tricoterie).

Met de auto

Er is geen parking voor auto’s aan La Tricoterie. Je kan een parkeerplaats zoeken op de Koningslaan op 5 min. wandelen van La Tricoterie. Je betaalt 22 euro voor een hele dag.

Je kan ook parkeren aan de Hallepoort (Interparking) op 8 min. wandelen van La Tricoterie.

Of je parkeert je auto in de Q-Parking aan het Zuidstation: Ernest Blerotstraat 1, 1060 Sint-Gillis, op 14 min. wandelen van La Tricoterie.

Verbindende to do’s & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.